Dit idee komt van Ramona (Ziekenhuizen)

Prijsvragen winnen

Ik heb echt een heel leuk financiële tip voor de medemens. Ik doe graag mee met prijsvragen en hoe meer je er aan mee doet hoe meer kans je maakt om een prijs te winnen. Soms hoef je alleen maar je naam en adres in te vullen, soms wordt er creativiteit van je verwacht en soms moet je een kleine boodschap kopen om aan een prijsvraag mee te kunnen doen. Je wilt niet weten wat je allemaal kan winnen! Van kleine boodschapjes, dagjes weg, tot leuke huishoudelijke spullen, die je dan zelf allemaal niet hoeft te kopen. En vaak deel ik de gewonnen prijsjes ook nog eens uit, dat maakt de medemens ook blij.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Ramona
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.