Dit idee komt van Shanta (Welzijn)

Samen kopen en besparen!

Als je met elkaar - als familie, buren of groot gezin - grootverpakkingen (zoals 5 of 10 kilo aardappelen) koopt, dan kun je met elkaar een zak delen. Zo heeft iedereen een voordeeltje, niet te veel én geen voedselverspilling. Als je een 10 kilo zak aardappelen van € 7,50 deelt met drie huishoudens, betaal je € 2,50 per huishouden. Dit kun je ook doen met fruit (appels, peren, bananen etc.). Als de supermarkt te duur is kun je deze producten ook kopen bij een stalletje langs de weg of bij een zorgboerderij. Scheelt ook heel veel geld als je het samen koopt.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Shanta
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.