Dit idee komt van Smulders (Overig)

Verspil me Niet

Misschien moeten we nog een tandje minderen in Nederland. I.p.v.consumeren, consuminderen. Ik zou zeggen: minder klagen, meer bewust worden van onze welvaart en verspillingen. Koop wat meer Verspil me Niet producten, buitenbeentjes, bonusproducten, 1+1, of producten met flinke kortingen bv bij Lidl van 0,25, 0,50. Kook voor 2 dagen en gooi geen eten weg. Eet wat meer vega. Doe eens wat langer met wat je hebt als het nog goed is, ga wat minder in luxe mee, je hoeft niet alles te hebben wat een ander heeft. Trek een trui aan of ga onder een deken zitten. Gezellig knus en de verwarming kan lager. Koop na de winter en zomer de kleding voor het jaar daarop met korting. En zo kan ik nog even doorgaan, maar ik denk dat mijn boodschap wel duidelijk is: je kunt echt met minder rondkomen. Dat doe ik ook en ik blijf een tevreden mens.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#39
Idee van Smulders
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.