Dit idee komt van Erik (Ziekenhuizen)

Voorspel de toekomst

Klinkt als hekserij, maar is in de werkelijkheid niet zo moeilijk. Ga eens goed zitten en denk over de toekomst na, rijd je regelmatig auto dan moet deze 1 keer per jaar een beurt, af en toe nieuwe banden en helaas maar waar, je kan zomaar eens een ongeluk hebben met (hoge) kosten als gevolg. Is je auto al 20 jaar oud, er komt een dag dat deze niet meer door de APK komt. ""Op eens"" nieuwe banden heb je dus niet nodig, dat geldt voor veel zaken als je er over na denkt. Reserveer voor dit soort ""onverwachte"" zaken dus maandelijks geld op een spaarrekening zodat je niet verrast wordt."

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#130
Idee van Erik
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.