Dit idee komt van Madelein (Gehandicaptenzorg)

Vraag om korting!

Regelmatig zie je kortingen voorbij komen voor "nieuwe klanten", maar weet je dat je ook korting kunt krijgen als bestaande klant? Een bedrijf is erbij gebaat als jij klant blijft, en heeft hier geld voor over. Wat moet je doen: Bel het bedrijf waar je een overeenkomst mee hebt, dit kan zijn: je internetprovider, tv aanbieder of krant. Als je een keuzemenu krijgt: kies abonnement opzeggen, je komt dan terecht bij de afdeling retentie, deze afdeling wil graag dat je blijft. Zeg dat je de kosten van het abonnement te hoog vindt en dat je wel graag wil blijven maar dat je korting wil. En dat gaat je lukken!! Deze afdeling gaat je een aanbod doen, voorwaarde is dan meestal wel dat je een jaar lang klant blijft. Gisteren heb ik mijn krant gebeld en dat leverde 2 jaar lang 20% korting op. Daarna heb ik mijn internetprovider gebeld en dat levert 9 maanden lang € 20 per maand op. Zo heb ik in 15 minuten € 300 verdiend. Dus: heb je een abonnement, vraag om korting!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Madelein
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.