Dit idee komt van Chy (Gehandicaptenzorg)

Warm blijven

Mogelijk zijn het open deuren, maar om warm te blijven zijn goede pantoffels heel erg fijn. Natuurlijk zit je al met een dekentje op de bank ;) en dan kan ook gelijk de verwarming flink omlaag of uit. Een slaapzak op de bank is erg fijn voor de echt koude dagen. Misschien wat extreem, maar als je nog een slaapzak liggen hebt (of een dekbed) is het snel verdiend geld. Als de zon schijnt: laat deze dan in huis schijnen en ze warmt je huis op. Heb je thermokleding liggen? Fijn om aan te trekken voor tijdens het werken aan de administratie of andere zittende klusjes! Een infrarood kacheltje kan hierbij ook erg fijn zijn samen met een kopje koffie, thee of soep :)

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#76
Idee van Chy
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.