Dit idee komt van Erik (Ziekenhuizen)

Wat van jezelf is, is gratis

Stop met lease en huur van apparatuur, zorg er voor dat je apparatuur van jou is... Een wasmachine leasen/huren klinkt leuk, maar 25 euro per maand is toch 300 euro per jaar. Dezelfde wasmachine kost misschien 900 euro in een keer, maar na 3 jaar heb je die kosten er uit. Zorg dus dat je al je apparatuur, inclusief auto, laptop, witgoed, telefoon etc gewoon zelf koopt. Neem vervolgens de lease prijs, deel die door 2, in dit geval 12,50 euro per maand en zet dat op een spaarrekening zodat je maandelijks via automatische overmaking voldoende spaart om over 10 jaar nieuw of zo goed als nieuw te kopen.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Erik
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.