1. Home
 2. Ledenvoordeel
 3. GezondOud: Artrose-pakket voor maar € 7,45

GezondOud: Artrose-pakket voor maar € 7,45

Heb jij last van Artrose? Dan is het extra belangrijk om in beweging te blijven. GezondOud heeft een speciaal artrose-pakket ontwikkeld met 12 online trainingen om jou hierbij te helpen. Krijg met onderstaande code € 2,50 korting op het pakket.

Log in om de kortingscode te bekijken

Jouw ledenvoordeel

Betaal voor het speciale online artrose-pakket van GezondOud nu slechts € 7,45 in plaats van € 9,95. Hierna krijg je de 12 trainingen in je mailbox. Let op: Het is een eenmalige aankoop. Je zit dus niet vast aan een abonnement.

Goed om te weten:

 • Heb je al een online abonnement bij GezondOud? Dan heb je in jouw account gratis toegang tot het speciale artrose-pakket
 • Op de pagina bij GezondOud staat ‘Koop voor € 9,95’. Jouw korting wordt na het invoeren van je kortingscode verwerkt
 • Om je bestelling te plaatsen moet je eerst inloggen of gratis lid worden bij GezondOud. Zo kunnen zij het pakket naar jouw mailadres verzenden. Door lid te worden, zit je nog nergens aan vast.

Zo maak je gebruik van het ledenvoordeel:

 1. Klik op de roze button bovenaan op deze pagina op 'log in en bekijk de kortingscode'. Onthoud de code die in de button verschijnt nadat je bent ingelogd en klik opnieuw op de button om het artrose-pakket aan te schaffen.

 2. Klik op de landingspagina bij GezondOud op ‘Koop voor € 9,95'.

 3. Kies vervolgens voor de linkerkolom ‘Betaal éénmalig’ en klik op Selecteer.

 4. Voeg nu de kortingscode toe bij ‘Voeg voucher- of giftcardcode toe’ om de korting te ontvangen en klik op verzilver. Klik vervolgens op akkoord. 

 5. Log in met je account of maak gratis een account aan om je bestelling te voltooien.

 6. Je ziet nu weer een overzicht van je bestelling. Klik op akkoord als je de bestelling wilt plaatsen.

 7. Je wordt nu doorgestuurd naar het scherm om je betaling te voldoen. Hierna ontvang je de trainingen in je mailbox.

Voorwaarden

 • De ledenkorting is geldig tot 1 juli 2024 
 • De algemene voorwaarden van GezondOud zijn van toepassing op dit ledenvoordeel 
 • Je kunt alleen gebruik maken van dit ledenvoordeel als je een account maakt bij GezondOud. Met een account zit je nog nergens aan vast. 

Over GezondOud

GezondOud is er voor iedereen die graag op een frisse en positieve manier bezig wil zijn met gezond en gelukkig ouder worden. Voor mensen die het lekker vinden om regelmatig te bewegen en daarbij zo goed mogelijk begeleid willen worden. En voor iedereen die houdt van een beetje uitdaging zonder het te overdrijven.