Dit idee komt van chIARA (Welzijn)

Bespaartips website

Ik denk dat mensen veel kunnen hebben aan de webpagina: wat kan ik zelf. daar heb ik mijn eigen lokale/landelijk “sociale kaart” gemaakt met organisaties en info die handig kan zijn om je leven “op orde” te krijgen en te houden. In eerste gericht op (zelf) geld zorgen oplossen/aanpakken (omdat geldzorgen andere zorgen vaak erger maken) maar ook info over andere onderwerpen waar ik mee te maken heb gehad in mijn leven/werk. En ook met de psychologie tips om anders tegen zorgen aan te kijken/ deze op te lossen met technieken uit de psychologie. Bijv goede gesprekken voeren. delft-jelevenoporde.nl/wat-kan-ik-zelf

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#35
Idee van chIARA
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.