Dit idee komt van Marrit (Overig)

Besparen op eten, met voedsel wat nog houdbaar is

Er bestaat een leuk app, deze heet Too Good To Go. In de app kan je in je eigen omgeving kijken welke winkel er een Too Good To Go pakket aanbied. Dit kan bijvoorbeeld een bakker zijn, die aan het einde van de dag al de laatste gebakjes, broodjes en koeken in de Too Good To Go tas stopt. Wat er inzit weet je nooit, maar het is te zonde om weg te gooien. Zo’n tas koop je voor een laag bedrag, meestal iets van € 4,99. Het kan ook een supermarkt zijn die alle bijna op de datum producten in de tas stopt. Salades, fruit, brood of koekjes. Elke keer is het weer een verrassing wat je erin krijgt. Ook sommige lekkere restaurants doen mee. Kan je nou een paar Too Good To Go pakketten in een week scoren, dan kan je daar vaak meerdere heerlijke maaltijden mee bereiden. Hopelijk hebben jullie wat aan deze leuke tip en downloaden jullie snel deze app!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Marrit
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.