Dit idee komt van Regina (Overig)

Steek elkaar de ogen niet uit

Voor mijn ideeën hoef ik geen verhaal te schrijven. Kijk om je heen, hoe leven de mensen? Ze nemen met minder geen genoegen. De meeste zijn meelopers: wat de een heeft moet de ander ook hebben. Kijk naar kinderfeestjes, men wilt altijd groter en beter (duurder) dan een ander... Waarom? Ik hoef niet elke maand naar de kapper of naar de nagelstudio. Wees creatief! Simpel kan mooier en leuker zijn. Kinderen hoeven niet op drie sporten te zitten. Daarentegen kun je ze voldoende buiten laten spelen. Weg met de schermen, dit is slecht voor hun gezondheid. Back to basic!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#97
Idee van Regina
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.