Dit idee komt van Anneke (Overig )

Creatief met koken

Kies voor gemak. Ik maak op zondag een lijstje met wat in de aanbieding is bij twee supermarkten. Dan maak ik gelijk het weekmenu. Ik neem eigenlijk alleen de aanbiedingen mee en natuurlijk wat dingen die ik mis/nodig heb. Dat doe ik op woensdag na mijn werk. De andere supermarkt bezoek ik vrijdag. Ook weer met zoveel mogelijk aanbiedingen zoals groen, fruit, vlees en vis. Deze week hutspot gemaakt 1x om te eten en 1 schaal in de vriezer voor als het koken niet uitkomt. Zo heb ik altijd voorraad in huis en hoef ik niet duur eten te kopen. Ook zorg ik dat ik soep in de koelkast of vriezer heb. Gemaakt van groenten van de vorige dag, staafmixer erdoor, bouillon blokje erbij, heerlijk altijd iets warms en voedzaam in huis.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Anneke
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.