Dit idee komt van St (On)gestoord (Geestelijke gezondheidszorg)

Envelop systeem

Als je een maandoverzicht hebt gemaakt, weet je de uitgaves en waar je kan besparen. Het boodschappengeld haal je voor een maand op en verdeel je over 5 enveloppen. Je bankpas blijft daarna thuis. Met het weekgeld haal je de gewenste boodschappen. Tip, maak je eigen sausen en haal groentes van de markt. Koop kruiden groot in en maak je eigen mixen voor vlees, currys enz. We halen samen de boodschappen op. kids en ik, zo is er altijd overzicht. Maaltijden, die over zijn gaan de diepvries in. Zo gooi je niets weg. Soepen koken we in grote porties, deze gaan per kom de diepvries in, in de ochtend eruit, 's middags lekker eten. Succes

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van St (On)gestoord
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.