Dit idee komt van Ongestoord (Geestelijke gezondheidszorg)

Verspil niet meer - alles op een rijtje

Waar gaat mijn geld heen, het lijkt wel pootjes te hebben. Gestart met een overzicht maken van mijn vaste lasten, en dat waren er veel. Gaf ik echt zoveel geld uit, dat is schrikken. Huur, water, gas en licht en kunnen bellen en internet, dat was belangrijk. Ik verzuip in de verzekeringen, heb ik die echt nodig? Kan dat ook goedkoper? Bellen via internet onderzoek gedaan, alles bij een verzekering leverde flinke korting op. Gas en licht, vergelijken en overstappen als je contract af is gelopen geen moment eerder, sinds kort betaal je de rest van je contract af. Dat kost alleen maar geld. Mijn kinderen werken dus ik stopte de huursubsidie anders word dat terugbetalen. Als je alles op een rij hebt dan weet je ook wat je kan besteden aan eten, drinken en reserves. Geef jezelf ook een potje met geld voor leuke dingen. De krant en tijdschriften de deur uit en nu lenen bij de bibliotheek of delen met de buren. Het bespaarde geld sparen of voor mooie dingen. Je hebt er hard voor gewerkt dus zet jezelf op nummer 1. Heb je schulden opgebouwd, dat kan gebeuren, zoek hulp hoe eerder je er bij bent hoe makkelijker je er bovenop komt.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#109
Idee van Ongestoord
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.