Dit idee komt van Eddy (Gehandicaptenzorg)

Ga sluiplicht tegen

Op ons kantoor hadden we al de TL-verlichting laten vervangen door LED panelen, scheelt een jas! Maar, tijdens de zonnige dagen kwamen we erachter dat we zelfs die niet nodig hadden. We bleken uit gewoonte een tik op de lichtknop te geven waardoor de 12 panelen aangingen. Nu kijken we eerst of het nodig is. Daarnaast hebben we de panelen los van elkaar gekoppeld zodat ze niet alle 12 met 1 knop worden bediend, maar met 2 of 3 al naar gelang welke werkplekken er bezet zijn. Zo besparen we ook in de winter. De investering was minimaal, de opbrengst moeten we nog zien, maar is financieel en duurzaam interessant.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#115
Idee van Eddy
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.