Dit idee komt van Michiel (VVT)

Geocachen

Geocachen kan gratis (wil je 'alles' dan kost het € 30 per jaar) en is een schatzoektocht op basis van GPS coördinate. Je kunt vaak ook puzzels oplossen die naar de coördinaten leiden waar de verstopte cache \'gelogd\' kan worden in het veld, en daarna online. De puzzels variëren van simpel tot knap moeilijk. De caches laten je door de ogen van de cache\'eigenaar\' anders naar je omgeving kijken, je komt op plekken waarvan je eerder het bestaan soms niet eens wist. Cache zijn soms simpel te vinden, andere keren zijn ze zeer inventief verstopt. Er liggen in je directe omgeving heel veel caches op je te wachten, en als je het leuk vindt kun je op events andere geocachers ontmoeten. Maak samen met anderen een geocache-account (gratis) en verken samen de wereld om je heen. Je loopt wel de kans verslaafd te raken aan geocachen en er de nodige vrije tijd aan kwijt te raken. Maar je leert je omgeving op nieuwe manieren bekijken, doet sociale contacten op en je je komt nog in beweging ook. En dat alles voor weinig."

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Michiel
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.