Dit idee komt van Inge (Eerstelijnszorg)

Uitgaven verdelen in vaste percentages

Ik heb enorm veel gehad aan de tips van Lisette van oneindigvermogen.nl door haar (gratis) online workshop en training. Door de verdeling van je uitgaven in percentages van je totale inkomen, kreeg ik veel meer inzicht en vooral veel meer overzicht en daarmee rust en houd ik veel meer over dan eerst. Woninglasten: 30 procent Gas, water, internet, telefoon: 5 procent Vervoer: 5-10 procent Verzekeringen: 5 procent Boodschappen: 5-10 procent Daarnaast 10% voor verbrassen( lees wat elke maand op mag en je uit aan mag geven wat je maar wilt, zo kun je goed vol houden) 10% genieten (voor duurdere uitgave als vakanties) En 25% sparen Percentages zijn een indicatie om naar toe te werken, als je lager inkomen hebt zal verdeling van vaste lasten wat hoger zijn en sparen wat minder, dus je kunt ook eigen percentages voor jouw situatie kiezen.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Inge
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.