Dit idee komt van Marianne (Welzijn)

Gewoon even tijd in stoppen.

Het is best al een tijd geleden dat ik erg weinig geld had. In je eentje 5 kinderen opvoeden met een kleine baan was zeker niet makkelijk en financieel maar lastig te doen. Ieder dubbeltje moest ik omdraaien, om rond te komen. Mijn tip is hierover is eigenlijk heel saai, maar het werkt! 1. maak een overzicht van al je inkomsten en uitgaven. 2. maak een budget. 3. Loop iedere maand je rekening na en bekijk waar je geld is heengegaan en of dat ook klopt met je budget. 4. Zo niet, dan pas je het aan of in je uitgaven, of in je budget. Door dit trouw iedere maand opnieuw te doen, ben ik erdoor gekomen. En ook nu ik in minder zwaar weer zit en weer kan sparen, doe ik dit nog trouw iedere maand.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#135
Idee van Marianne
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.