Dit idee komt van Mieke (Gehandicaptenzorg)

Gooi niks weg

Ok, je bent aan het koken en je denkt: hm, dit is teveel. Dan vries je natuurlijk de overgebleven maaltijd later in zodat je die kunt eten als je niet mee kunt eten op werk. Maar wat nu als je een beetje over hebt of net niet genoeg voor 1 maaltijd? Kijk even in je voorraadkast en bedenk wat je er lekker aan toe kunt voegen zodat je weer 1 maaltijd hebt. Een blikje mais, doperwtjes of fruit. Wat je maar lekker lijkt en hops, je hebt weer een maaltijd voor later. Zo gooi je nooit je met liefde gekookte restjes weg!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#38
Idee van Mieke
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.