Dit idee komt van Menco (VVT)

Weggeef kast

Maak een weggeef kast op je locatie voor houdbare producten. Een weggeefkast is een kast waar je spullen in kunt zetten die je zelf kunt missen en die collega’s, die het nodig hebben kunnen meenemen. Deze tijd is niet voor iedereen een makkelijke tijd, sommige collega’s hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Via de wegeefkast kunnen we iets voor elkaar betekenen. In eerste instantie betreft het een test waarbij we inzetten op houdbare levensmiddelen. Zet de kast op je locatie neer op een plek zodat men redelijk anoniem er spullen in kan zetten en er uit kan halen.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#21
Idee van Menco
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.