Dit idee komt van Angelique (VVT)

Hergebruik zakken

Bij verschillende supermarkten krijg je je appels nog in plastic zakken. Deze hergebruik ik al jaren in mijn badkamer prullenbakje. Net als de zakjes van de Chinees etc. Bij aankopen online krijg je ook vaak materiaal in grotere zakken die ik weer hergebruik in de prullenbakken keuken. De zak voor plastic gebruik ik 2 keer: eerst voor plastic, dit gooi ik dan los in de kliko daarna gebruik ik de zak voor rest. Het kost misschien niet veel maar heb door de jaren heen er flink op bespaard. Alle beetjes helpen...

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#12
Idee van Angelique
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.