Dit idee komt van Lizet (Gehandicaptenzorg)

Weekmenu voor het juiste aantal personen

Hoe vaak gooien we eten weg? Omdat we teveel hebben gekocht óf omdat we niet weten wat we die dag gaan koken. Zonde van het eten, maar ook zeker van het geld. Wij maken al een aantal jaren een weekmenu. Hierbij vermelden we wie die dag mee eet. In een gezin met mensen die onregelmatig werken, is dat erg handig. Zo weet je precies wat je aan boodschappen moet doen en voor hoeveel personen. Sindsdien doe ik nog maar twee keer in de week boodschappen, omdat ik al weet wat ik moet halen. Ik houd tijd en geld over, op deze manier. Probeer het eens.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#128
Idee van Lizet
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.