Dit idee komt van Petra (VVT)

Huishoud portemonnee

Ik neem elke week 130 euro huishoudgeld en een boodschappenbriefje met wat ik nodig heb voor de hele week. Ik kijk, vergelijk producten en vervang A merk voor B merk, scoor koopjes en maak er een sport van om minimaal 10 euro over te houden, en elk half jaar kijk ik wat er in het spaarpotje zit en kan jullie vertellen dat het aardig op kan lopen tegen de 300 euro en dat is een extraatje om leuke dingen van te doen, de kinderen te verrassen of wat extra te kunnen besteden. Ook wel eens gehad dat we een vakantiehuisje konden boeken wat lastminute afgeprijsd was.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#61
Idee van Petra
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.