Dit idee komt van Trees (Kinderopvang)

Inzicht en tweedehandskleding en leuke bijeenkomsten

Regelmatig werk ik mijn overzicht in excel bij. Ik weet wat mijn vaste lasten zijn en heb een doelen en een planning. Ook wat ik maandelijks spaar voor mijn doelen maakt dat ik mijn doelen behaal wat mij een heerlijk gevoel geeft. Ik bespaar dan ook door gebruik te maken van tweedehandskleding en spulletjes in huis. Ik koop geen overbodige spullen en ben tevreden met wat ik heb. Dat mijn doelen voor vroegpensioen en reizen realistisch zijn is voor mij veel belangrijker dat de laatste mode of veel geld uitgeven aan uit eten bijvoorbeeld. Via vrijwilligerswerk en door bezoekjes aan familie en vrienden heb ik ruim voldoende sociale contacten. Ook organiseer ik regelmatig groepsbijeenkomsten. Ieder neemt zijn eigen drinken mee en neemt iets te snacken mee. Reuze gezellig en niemand is veel geld kwijt!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#110
Idee van Trees
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.