Dit idee komt van Anne-Marie (Eerstelijnszorg)

Laat je niet gek maken

Reclame, mooie ideeën voor je nieuwe huis op tv, we moeten met de tijd mee. Maar waarom niet tevreden zijn met wat je hebt in plaats van te kijken wat je niet hebt? Alles hoeft niet volgens de laatste trends te zijn, zolang je er zelf blij mee bent en je er prettig bij voelt is dat prima. Ik maak er een sport van om regelmatig op te ruimen en te verkopen wat ik niet meer gebruik, kleding, huisraad, hoe groot of klein ook, zonder haast. En ik vind het een uitdaging om aanbiedingen in de supermarkt te pakken, gratis punten in winkels te sparen om weer voor geld of boodschappen in te ruilen. En koop dan alleen wat je echt nodig hebt of van plan was te kopen en laat je niet door alles verleiden.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#73
Idee van Anne-Marie
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.