Dit idee komt van Suzanne (Geestelijke gezondheidszorg)

Kleding ruilen

Ruil met je vrienden kleding, of doe mee met de kledingruil-loop in jouw buurt. Die bestaan voor kinderen, dames en heren kleding. eens in de X weken ontvang je 2 grote kledingtassen vol kleding, haal eruit wat je leuk vindt, en stop erin wat je kwijt wilt (enkel mooie stuks). Schoenen en jassen worden geruild via de app-groep. En dan breng jij de tassen weer door naar de volgende. Kostenbesparend, duurzaam en je doet leuke contacten op.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Suzanne
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.