Dit idee komt van Jeanette D. (VVT)

Zuiniger wassen

Ik weet niet hoe het jou vergaat als je in de supermarkt de prijzen ziet van de wasmiddelen? Echt héél hoge prijzen. Daar heb ik me eens in verdiept en ben gewoon gaan minderen in het gebruik. De fabrikanten schrijven op de verpakking hoeveel je zou moeten gebruiken per keer. Nou, mij niet gezien! Een klein scheutje wasmiddel met een scheutje witte natuurazijn (wat niet veel kost) en wassen maar. En de was is prima schoon en je merkt geen verschil. Als je goed luistert dan zegt je wasmachine ook nog dank je wel. Die gaat hierdoor óók nog langer mee! ☺️

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#6
Idee van Jeanette D.
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.