Dit idee komt van Agnes (Gehandicaptenzorg)

Korting zonder jezelf tekort te doen

Supermarkten geven 50 % en 35 % korting op producten die de datumdag nog in de winkel liggen. Meestal gebeurt dat voor sluitingstijd. Dus als je in het laatste uur gaat winkelen dan zijn er korting prijzen. En die producten kun je dan dezelfde avond of de volgende dag nog makkelijk eten. Maak er een 'uitje' van met de bewoners. Op zoek naar de oranje of gele korting stickers. Dat is voor gehandicapten een mooie uitdaging, en ook leerzaam met getallen, en kleuren. Dit kan natuurlijk ook in de ouderenzorg enzovoort, als er elke dag vers gekookt wordt. En het zorgsector personeel kan dezelfde voordelen vinden. Brood van vandaag (datum) is morgen ook vaak goedkoper (extra verkoopplek). Als je alles duur koopt doe je jezelf tekort.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#37
Idee van Agnes
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.