Dit idee komt van Team Schoonhouden TSH (Ziekenhuizen )

Magic box Too good to go

"Too Good To Go tips: scoor de beste magic box Met de app Too Good To Go kun je voedsel redden voordat het weg wordt gegooid, bijvoorbeeld bij supermarkten of restaurants. Vlak voor sluitingstijd kun je dan voor enkele euro’s een ‘magic box’ ophalen. Het eten waarmee je naar huis gaat is vaak veel meer waard. Wel is er een grote kans dat het voedsel snel bederft, dus moet je het direct opeten of invriezen."

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#107
Idee van Team Schoonhouden TSH
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.