Dit idee komt van Tilly (Ziekenhuizen)

Besparen op boodschappen

Boodschappen zijn een hoge kostenpost. Hierop kun je best veel geld besparen met de volgende tips: - Zorg voor een vast budget per week met contant geld, zodat je niet teveel uitgeeft per week. - Koop boodschappen in de aanbieding (bijvoorbeeld 1 + 1 gratis), maar vergelijk wel producten bij een andere winkel - Kook grotere hoeveelheden die je vervolgens invriest, zodat je niet twee dagen achter elkaar hetzelfde eet. Dit zorgt voor variatie én in gas of elektra. - Koop seizoensproducten, want dat scheelt in de prijs. - Haal de boodschappen met de fiets. Dat scheelt weer in benzinekosten en is gezonder voor jezelf (beweging).

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#9
Idee van Tilly
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.