Dit idee komt van M. Webers (Welzijn)

Rondje koelkast met kruiden of saus

Een keer in de week maak ik een rondje door de koelkast en kijk wat snel gebruikt moet worden voordat het straks bedorven is en weg gegooid zou moeten. Daarvan maak ik dan een eenpansgerecht zoals een maaltijdsoep, een soort van quiche, een pizza calzone of een plaatpizza of zo. Hierbij gebruik ik kruiden uit mijn kruidenrek, zodat ook dit up to date blijft. Afgerond met een saus als ketchup of curry voor bijvoorbeeld de soep of knoflook, kerrie of bbq-saus, voor de quiche of pizza. Lekker anders, besparend en tevens opgeruimd.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#113
Idee van M. Webers
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.