Dit idee komt van Mique (Gehandicaptenzorg)

Samen op vaste tijd je geldzaken verwerken

Verzamel gedurende de week je papieren post (wat even kan wachten) en evt. ideeën op briefje in een doos. Je inbox. Digitaal in een digitale inbox. Plan iedere week een vaste dag en tijd om dat aan te pakken. Als je samen bent dan kun je het samen doen. Bekijk dan wat er in de inbox(en) zit wat er moet gebeuren, neem er een beslissing over en doe dat en bekijk samen de bankrekening (en) . Verdeel dan de eventuele taken en ruim nog even de administratie op waar het hoort. Agendeer eventueel zaken die je tegenkomt. Zo blijf je samen op de hoogte, je vergeet (bijna) niks en houdt overzicht.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#142
Idee van Mique
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.