Dit idee komt van Willy (Ziekenhuizen)

Sparen

Vroeger was ik niet zo bezig met sparen, tot een moment dat ik op mezelf ging wonen. Toen kwam ik tot het inzicht dat sparen loont als je het consequent doet . Gewoon begin van de maand 20% van je nettosalaris op de spaarrekening zetten. Met de gedachte dat je misschien wel 10% er vanaf haaltvanwege extra ongeplande kosten. Bv kapotte auto, wasmachine, nieuwe schoenen nodig. Dit heeft mij veel oplevert. Bij veel banken zie je dit nu ook terug, maar het is een oude bestaande truc die werkt. Succes allemaal.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Willy
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.