Dit idee komt van Heidi (VVT)

Voorraadkast op kantoor thuiszorg

We hebben op kantoor een lekkere voorraad met materialen (wondzorg, katheterzorg, infuuszorg etc). Hiermee kunnen we cliënten snel voorzien van materialen als deze niet op tijd voorradig zijn bij de apotheek. Of om in te zetten in noodsituaties. Cliënten zijn vaak materialen nodig in het weekend/avond en nachturen. We krijgen de materialen van cliënten ( wij weten hoe het bewaard wordt, niet uit rokers huizen) die het zelf niet meer nodig hebben. Apotheek/leveranciers gooien het immers toch ALTIJD weg!!! Cliënten hebben zo geen onnodige materialen in huis staan, die verstoffen of worden weggegooid!!"

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#32
Idee van Heidi
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.