Dit idee komt van Herman (Eerstelijnszorg)

Witgoedregeling

Kijk hoe oud jouw vriezer en/of koelkast is. En welke energielabel deze heeft/energie deze verbruikt. Als je vriezer en/of koelkast geen energielabel A++ heeft, zet er dan eens 24 uur een energiemeter tussen. Het kan je vele honderden euro's per jaar schelen. Vele gemeenten hebben een witgoedregeling waarmee je een 600 a 700 euro kunt ontvangen mits je niet meer dan 120% van het minimum loon verdient. Als je niet in aanmerking komt voor de witgoedregeling, dan kan het alsnog voordeliger uitpakken, maar dan is de eigen bijdrage de aanschaf, en afhankelijk van wat je bespaart per jaar de terugverdien tijd.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Herman
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.