1. Home
 2. Ledenvoordeel
 3. Ledenkorting Fietsvoordeelshop.nl

Ledenkorting Fietsvoordeelshop.nl

Fietsen is leuk én gezond. Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fiets bij jou past? Bekijk dan snel het aanbod op Fietsvoordeelshop.nl. Als lid van PGGM&CO ontvang je hoge korting op populaire fietsen en e-bikes van Fietsvoordeelshop.nl. 

EXTRA LEDENVOORDEEL: t/m 30 september 2023 ontvang je extra korting op een speciale selectie e-bikes. 

Log in en ga naar selectie e-bikes

Jouw PGGM&CO ledenvoordeel:

Als lid van PGGM&CO krijg je het hele jaar hoge kortingen op diverse (elektrische) fietsen! Speciaal voor leden van PGGM&CO. Log in en bekijk direct het complete aanbod in de PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl Zit er een fiets voor je tussen? Dan ben je voor persoonlijk advies én een proefrit uiteraard ook welkom in één van de winkels van Fietsvoordeelshop.nl. 

EXTRA LEDENVOORDEEL: t/m 30 september 2023 ontvang je extra korting op een speciale selectie e-bikes.

Over Fietsvoordeelshop.nl:

Bij Fietsvoordeelshop.nl vind je het grootste fietsassortiment van topkwaliteit. Van lichtgewicht tot krachtpatser in de bergen, van stadsfiets tot e-bike. 

 • Snelle levering van fietsen uit voorraad
 • Deskundig advies
 • 2 jaar fabrieksgarantie en op e-bikes met Bosch of Shimano motor 5 jaar garantie
 • 100% rijklaar geleverd
 • Gratis retourneren
 • 20 winkels in heel Nederland

Bestel jouw fiets als volgt:

Klik op de roze button op deze pagina: 'Log in en ga naar selectie e-bikes'. Nog geen account? Maak deze dan hier gratis aan. Nadat je bent ingelogd ga je via de button direct naar de PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl. De korting is hier al verwerkt. 

Voorwaarden:

 • De algemene voorwaarden van Fietsvoordeelshop.nl zijn van toepassing. 
 • De korting in de PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl is korting op de consumentenadviesprijs. De korting is alleen geldig als je bestelt via PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl. In de winkels van fietsvoordeelshop.nl kun je geholpen worden met bestellen wanneer je vooraf deze actie kenbaar maakt. Korting kan niet achteraf worden toegekend. 
 • Het ledenvoordeel bij Fietsvoordeelshop.nl loopt t/m december 2023. Aanvullend krijg je t/m 30 september 2023 éxtra korting op een speciale selectie e-bikes. 

Extra voordeel op e-bikes t/m 30 september 2023

T/m 30 septenber ontvang je extra voordeel op een speciale selectie e-bikes bij fietsvoordeelshop.nl.