1. Home
  2. Lidmaatschapsvoorwaarden

Lidmaatschapsvoorwaarden

Deze algemene lidmaatschapsvoorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap van PGGM Coöperatie U.A., hierna PGGM&CO genoemd. PGGM&CO is opgericht door de sociale partners in de sector Zorg en Welzijn. De leden van PGGM&CO zijn werknemers en hun partners uit de sector Zorg en Welzijn. Met een gratis lidmaatschap van PGGM&CO ontmoet je collega's in zorg en welzijn, kun je elkaar inspireren en tips en adviezen delen. Jij en je collega's staan centraal. Daarnaast kun je profiteren van diverse kortingen op producten en diensten, exclusief voor leden.

Wat houdt het lidmaatschap van PGGM&CO in?

Het PGGM&CO-lidmaatschap is persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Het geeft toegang tot producten en diensten zoals informatie en ledenvoordeel op producten en diensten van derden.

Bij het aangaan van het lidmaatschap dien je akkoord te gaan met deze algemene lidmaatschapsvoorwaarden, de gebruikersvoorwaarden en de privacyverklaring van PGGM&CO.

Wie kan lid worden van PGGM&CO?

Je kunt lid worden mits je aan de volgende voorwaarde voldoet:

  • Je bent werkzaam (geweest) in de sector Zorg en Welzijn

Of

  • Je bent partner van iemand die werkzaam is (geweest) in de sector Zorg en Welzijn

Van wanneer tot wanneer loopt het lidmaatschap?

Het lidmaatschap loopt door tot wederopzegging. Het lidmaatschap is gratis en verplicht je tot niets.

Hoe word ik lid van PGGM&CO?

Er zijn een aantal manieren om lid te worden van PGGM&CO:

  • Door registratie op onze website word je automatisch gratis lid van PGGM&CO.
  • Door een product of dienst aan te schaffen met ledenvoordeel van PGGM&CO, zoals bijvoorbeeld een zorgverzekering, een Attens hypotheek of een opleiding via Springest.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap van PGGM&CO op?

Het lidmaatschap van PGGM&CO kan opgezegd worden door contact op te nemen met ons via dit formulier: https://pggmencoleden.zendesk.com/hc/nl/articles/115005308925-Uitschrijven-als-lid-van-PGGM-CO

Wat gebeurt er na opzegging van het lidmaatschap?

Na opzegging van het lidmaatschap ontvang je geen on- en offlinecommunicatie meer van PGGM&CO, anders dan een bevestiging van je opzegging. Hierin word je mogelijk nog gevraagd om de reden waarom je niet langer lid wil zijn van PGGM&CO. Dit wordt anoniem verwerkt en opgeslagen. We verwijderen je gegevens uit onze databases, behoudens de wettelijke bewaartermijn.