1. Home
  2. Lidmaatschapsvoorwaarden

Lidmaatschapsvoorwaarden

Deze algemene lidmaatschapsvoorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap van PGGM Coöperatie U.A., hierna PGGM&CO genoemd. PGGM&CO is opgericht door de sociale partners in de sector zorg en welzijn. Leden van PGGM&CO zijn werknemers en hun partners uit de sector zorg en welzijn. Met een gratis lidmaatschap van PGGM&CO profiteer je direct van tips en producten die jou helpen bij meer balans en een fitter leven. Of dat nu fysiek, mentaal of financieel is. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.

Wat houdt het lidmaatschap van PGGM&CO in?

Het PGGM&CO-lidmaatschap is persoonlijk en kun je niet aan iemand anders overdragen. Het geeft je toegang tot producten en diensten zoals informatie en ledenvoordeel op producten en diensten van derden.

Als je lid wordt dan ben je ook verplicht om akkoord te gaan met deze algemene lidmaatschapsvoorwaarden, de gebruikersvoorwaarden en de privacyverklaring van PGGM&CO.

Wie kan lid worden van PGGM&CO?

Je kunt lid worden als je:

  •  werkzaam bent (geweest) in de sector zorg en welzijn

Of

  • partner bent van iemand die werkzaam is (geweest) in de sector zorg en welzijn

Van wanneer tot wanneer loopt je lidmaatschap?

Het lidmaatschap gaat in vanaf je aanmelding en loopt totdat jezelf opzegt. Je kunt je lidmaatschap zelf opzeggen in je online profiel. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Heb je nog een lidmaatschap zonder online profiel dan kun je gebruik maken van ons contactformulier. Wij zullen dan het lidmaatschap voor je beëindigen

Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap?

Het lidmaatschap is gratis en verplicht je tot niets

Hoe word ik lid van PGGM&CO?

Er zijn twee manieren om lid te worden van  PGGM&CO:

  • Door je aan te melden op de website PGGM&CO.
  • Door het afnemen van een product of dienst met ledenvoordeel PGGM&CO. Zoals bijvoorbeeld een zorgverzekering of een Attens hypotheek.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap van PGGM&CO op?

Je kunt je lidmaatschap zelf opzeggen in je online profiel. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Heb je nog een lidmaatschap zonder online profiel dan kun je gebruik maken van ons contactformulier. Wij zullen dan het lidmaatschap voor je beëindigen

Wat gebeurt er als ik mijn lidmaatschap opzeg?

Na opzegging van het lidmaatschap ontvang je een bevestiging van je opzegging. Hierin vragen we je nog waarom je niet langer lid wilt zijn van PGGM&CO. Deze informatie wordt anoniem verwerkt en opgeslagen. We verwijderen jouw persoonsgegevens uit de leden database na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijn. Na de bevestigingsmail ontvang je geen on- en offlinecommunicatie meer van PGGM&CO.