1. Home
 2. Sterren van de Mantelzorg
 3. Ster van de Mantelzorg Flevoland: Ron Veul

Ster van de Mantelzorg Flevoland: Ron Veul

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 4 reacties
 • 47 vind ik leuks
Ron Veul is op de Dag van de Mantelzorg uitgeroepen als de ster van van de Mantelzorg van Flevoland. En is daarmee 1 van de 12 winnaars van Sterren van de Mantelzorg. Ron is mantelzorger voor zijn vrouw die begin dit jaar rolstoelgebonden is geworden. En hij is ontzettend verrast dat zijn collega's hem hebben genomineerd.

Reactie Ron: Wat een verrassing 

"Ik ben verrast dat ik dit gewonnen heb! Het geeft mij veel steun dat collega’s mij steunen. Ik ben mantelzorger voor mijn vrouw die begin dit jaar rolstoelgebonden is geworden. Alles is in 1 klap veranderd. Ik heb veel in het huishouden overgenomen. In afwachting op voorzieningen van de wmo hoop ik dat de situatie te zijner tijd in eerste instantie voor mijn vrouw, maar ook mijn kinderen en mezelf de situatie wat verlichting zal geven. Ook qua acceptatie heeft het zijn tijd nodig". 

Namens PGGM&CO: Ron nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • renee
  Proficiat ! ! !
 • Irma
  Ontzettend welverdiend! Heel veel sterkte en mogelijk extra ondersteuning voor jou en de kinderen. Beterschap voor het hele gezin!
 • Lydianne
  Van harte gefeliciteerd Ron!
 • PGGM&CO Gebruiker
  Ron, van harte gefeliciteerd met ster van de mantelzorg. Dit is zo verdiend. Ans