1. Home
  2. Sterren van de Mantelzorg
  3. Ster van de Mantelzorg Noord-Brabant: Irene de Kok

Ster van de Mantelzorg Noord-Brabant: Irene de Kok

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 0 reacties
  • 3 vind ik leuks
Irene de Kok is op de Dag van de Mantelzorg uitgeroepen als de ster van van de Mantelzorg van Noord-Brabant. En is daarmee 1 van de 12 winnaars van Sterren van de Mantelzorg. Irene heeft 3 jaar lang haar ex-partner verzorgd tijdens de strijd tegen kanker. Ze heeft een moeder van 90 waarvoor ze steeds meer hulp aan verleent.

Ik ben blij dat ik deel mocht uitmaken van dit proces

Irene heeft 3 jaar lang haar ex-partner verzorgd tijdens haar strijd tegen kanker. Deze weg heeft 3 jaar geduurd en vooral het laatste jaar was erg zwaar: "De onmacht dat je niets écht kunt doen om iemand nog te helpen is moeilijk. De ziekte wint het toch, maar ik ben wel heel blij geweest om deel uit te mogen maken van dit proces. Dankbaar voor onze vriendschap. En enigszins nederig maakt deze strijd je wel. 9 juni is ze overleden."

De moeder van Irene is 90 en heeft veel zorg nodig. Ze woont nog zelfstandig en langzaamaan wordt de zorg rondom haar wat intensiever en ook frequenter. 

Reactie Irene: Veel meer mantelzorgers verdienen dit 

"Eerst dacht ik: 'zal wel spam zijn en beter dat ik het niet open'. Maar toen ik een berichtje van degene die mij had voorgedragen of ik al 'leuk' nieuws had ontvangen van PGGM. Toen werd het mij duidelijk dat het echt een verrassing was! Een erg leuke en ondanks dat ik denk dat er nog veel meer mantelzorgers zijn die deze prijs meer verdienen ben ik er erg blij mee!"

Namens PGGM&CO: Irene nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.