1. Home
 2. Sterren van de Mantelzorg
 3. Ster van de Mantelzorg Noord-Holland : Jacqueline Offermanns

Ster van de Mantelzorg Noord-Holland : Jacqueline Offermanns

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 6 reacties
 • 49 vind ik leuks
Jacqueline Offermanns is op de Dag van de Mantelzorg uitgeroepen als de ster van van de Mantelzorg van Noord-Holland. En is daarmee 1 van de 12 winnaars van Sterren van de Mantelzorg. Ze is mantelzorger voor haar zoor. Lees hieronder haar eerste reactie.

Eerste reactie Jacqueline: Wat een eer  

"Ik ben mantelzorger voor mijn zoon (28 jaar). Hij heeft de ziekte van Duchenne en is helemaal afhankelijk van mij. Hij zit in een elektrische rolstoel en krijgt 's nachts  beademing en sinds kort krijgt hij ook sondevoeding. Ik vind het een eer dat ze mij hebben genomineerd."

Namens PGGM&CO: Jacqueline, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Mariet
  Geweldig wat een Kanjers. En zo divers, voor een kind ,moeder ,vader.
 • Wahike
  Jacqueline geweldig!! Je bent een topper♥️♥️
 • Willy
  Wat geweldig dat jij gewonnen hebt! Ik had onze zoon opgegeven omdat hij na het overlijden van mijn man de zorg overgenomen heeft. Maar wat jij doet voor je zoon GEWELDIG! Daar heb ik veel ontzag voor. Ik ben wel invalide verklaard na een aanrijding, maar heb toch nog heel veel leren doen en kan mij tot verwondering van artsen toch nog redelijk redden. Vervelend is wel dat ik NAH heb en daardoor vergeet om te eten. Maar dankzij de techniek van tegenwoordig meldt de GSM dat het tijd is. Nog heel veel sterkte!!
 • Hanneke
  Dit zouden ze eens op het journaal moeten laten zien. Een stukje hartverwarmend nieuws dat laat zien dat er ook mensen zijn met het hart op de goede plek en die doorgaan ook al staat hun leven op de kop. Chapeau!
 • Netty1
  Jaqueline, het is super zwaar ook al die je het met liefde, het is een rot ziekte. Zorg ook wel goed voor je zelf.
 • Cathrien
  Je hebt helemaal verdiend Jacqueline, voor mij ben je een topper 😘