1. Home
  2. Webinars

Webinars voor zorg en welzijn

Wil jij ook met energie en plezier aan het werk blijven? Op deze pagina vind je een overzicht van onze webinars speciaal ontwikkeld voor zorg en welzijn. Deze webinars worden gegeven door experts en ervaringsdeskundigen en helpen jou om fit te blijven. Op fysiek, mentaal én financieel gebied. Zodat jij je werk goed kunt blijven doen. Tijdens de webinars is er ruimte voor al jouw vragen en ontmoet je digitaal jouw collega’s uit de sector. Meld je nu aan voor een webinar dat bij jou past en volg deze gewoon vanuit huis. Of kijk een webinar terug op een moment dat voor jou uitkomt.

Terugkijken webinar: Beter slapen

Webinar
Lig jij ook regelmatig naar het plafond te staren als je eigenlijk wilt slapen? Je bent zeker niet de enige. Terwijl genoeg slaap juist zo belangrijk is om overdag fit aan het werk te blijven. Volg het webinar ‘Beter slapen’ speciaal voor professionals in zorg en welzijn. Ontdek alles over hoe slaap nou precies werkt. En ontvang concrete tips om jouw slaap direct te verbeteren. Ook bij onregelmatige diensten.
Lees meer

Webinar: Sterk in eten!

Webinar
Veel groente en fruit, vezels en lekker vers. Dat is voor iedereen gezond. Toch vraagt elke leeftijdsfase net even iets anders van ons voedingspatroon. Misschien vraag jij je ook weleens af “Wat kan ik het beste eten en drinken nu ik wat ouder word"? In het webinar 'Sterk in eten' vertelt Elly Kaldenberg je er alles over. Ook geeft ze je een aantal handige do’s en dont’s om direct mee aan de slag te gaan. Bekijk het webinar hieronder. Let op: om het webinar te kijken moet je ingelogd zijn op onze website. Nog geen online account? Maak deze dan nu gratis aan.  
Lees meer

Webinar: Meer slaap, meer energie!

Webinar
Uitgerust wakker worden. Wie droomt daar niet van? Door een goede nachtrust voel je je fit en heb je meer energie. Maar hoe werkt dat precies? In dit webinar legt slaapexpert Irma Leijten van HalloSlaap uit wat de functie van slaap is. En nog belangrijker; wat jíj kunt doen om beter te slapen. Kijk het webinar nu terug. 
Lees meer

Webinar: Help, ik moet toeslagen terugbetalen

Webinar
Als professional heb jij de afgelopen tijd keihard gewerkt om Nederland weer gezond te krijgen. En die extra uren zorgden waarschijnlijk ook voor een hoger inkomen. Daardoor kan het zo zijn dat je het afgelopen jaar te veel toeslag hebt ontvangen. En dit dus moet terugbetalen. Daarom organiseren we op dinsdag 19 oktober samen met CNV het webinar 'Help, ik moet toeslagen terugbetalen'.     
Lees meer

Webinar: 'Hallo zelfvertrouwen

Webinar
In het gratis webinar 'Hallo zelfvertrouwen' (met accreditatiepunt) gaan we in op hoe zelfvertrouwen werkt en waarom het normaal is dat het af en toe wankelt. Wanneer je begrijpt hoe je hier zelf invloed op kan hebben, komt dit je werk ten goede en helpt het je te blijven functioneren in ingewikkelde situaties en onder toenemende druk.
Lees meer

Webinar: kun je nog verhuizen in 2021?

Webinar
Een huis kopen. Is dat wel slim in deze tijd? Waar moet je extra op letten? En wat kun je eigenlijk lenen met jouw baan in zorg en welzijn? In dit webinar geven experts Lex en Paul antwoord op al jouw vragen over het kopen en verkopen van een huis. Én ontdek je alles over dé hypotheek speciaal voor zorg en welzijn. Kijk het webinar nu terug. Let op: om dit webinar terug te kijken vragen we je om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak deze dan gratis aan.
Lees meer

Webinar Fit de zomer door terugkijken

Webinar
Wil jij van deze zomer genieten én nog steeds gezond en fit blijven? In deze speciale zomereditie van ‘Eet je fit’ vertelt Elly Kaldenberg hoe dat prima samengaat. Kijk op deze pagina het webinar terug. En open hieronder het boekje met daarin de inhoud van het webinar én heerlijke, zomerse recepten. Let op: om het webinar te kijken moet je ingelogd zijn op onze website. Nog geen online account? Maak deze dan nu gratis aan.
Lees meer

Webinar Mindful zorgen = beter zorgen

Webinar
Kon jij als kind ook zo van de dag genieten, alsof er geen gisteren of morgen bestond? En zou jij dat gevoel wel weer willen hebben? Mindfulness helpt om meer in het hier en nu te leven. Tijdens dit webinar leggen psychologen Simone en Lotte uit hoe je dit aanpakt met een baan in zorg en welzijn.
Lees meer

Webinar: Zet de patiënt op 2

Webinar
Werken in zorg en welzijn is de mooiste baan die er is. Maar steeds vaker zien we hoe professionals energie verliezen in hun werk. In zorg en welzijn sta jij altijd klaar voor anderen. Collega’s kunnen op je rekenen en voor de patiënt of cliënt geldt dat al helemaal. Die staat op één. Maar hoe goed zorg jij voor jezelf? In het praktische webinar 'Zet de patiënt op 2' leer jij jezelf vaker op één te zetten. Je gaat aan de slag met waar je nu staat en wat je wil bereiken met je baan in de zorg. We laten ook zien hóe je dit bereikt. Want zorgen voor anderen, begint bij jezelf.
Lees meer

Webinar: Omgaan met agressie

Webinar
Dreigende woorden, handtastelijkheid, geweld. Agressie in de zorg is niet oké. Het is kwetsend en onrechtvaardig. Hoe stevig je ook in je schoenen staat, agressie doet iets met je werkplezier. Het zorgt voor stress, frustratie en spanningsklachten. Heb jij ook last van agressie op de werkvloer? Bekijk dan het webinar "Omgaan met agressie".
Lees meer