1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Loopbaan
  4. Dit betekent meer of minder werken voor je portemonnee

Dit betekent meer of minder werken voor je portemonnee

3 3 minuten lezen
Overzicht
Illustratie een groter contract: loont dat wel?
  • 0 reacties
  • 2 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 31 maart 2021
Wil jij meer of minder werken maar weet je niet precies wat dit betekent voor je inkomsten? Reken het nu gemakkelijk uit met de WerkUrenBerekenaar, een initiatief van WOMEN Inc, het Nibud en Stichting het Potentieel Pakken. Deze online tool laat zien wat het je onder de streep oplevert als je meer of minder uren gaat werken.

In 5 simpele stappen inzicht in jouw persoonlijke situatie

Of het nu gaat om een paar uur extra, of de overstap van parttime naar fulltime: de WerkUrenBerekenaar laat je in vijf eenvoudige stappen zien wat het je oplevert. Door naast je salaris ook alle toeslagen, premies en heffingen mee te rekenen, krijg je in korte tijd een duidelijk overzicht van jouw persoonlijke situatie.

Ga naar de WerkUrenBerekenaar 

Dít zeggen collega's over de WerkUrenBerekenaar

Annelotte (36), Psychiatrisch Verpleegkundige

''Binnen 10 minuten heb je inzicht; niet alleen onder de streep, maar ook hoe dit bedrag ontstaan is. Ik ga deze tool er zeker vaker bij pakken.''

Britt (23), Wijkverpleegkundige in opleiding

''Als wijkverpleegkundige hoop ik straks vier uur per week meer te kunnen werken. Dit lijkt op het eerste gezicht financieel niet zo veel extra op te leveren, maar op jaarbasis is het toch een mooi bedrag.''

De WerkUrenBerekenaar is een initiatief van Het Potentieel Pakken, WOMEN Inc en het Nibud. Door deze in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van het Nibud.

 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.