1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Loopbaan
 4. Zelftest Freddify: persoonlijke rapport voor jouw loopbaan

Zelftest Freddify: persoonlijke rapport voor jouw loopbaan

5 5 minuten lezen
Overzicht
illustratie van bouwstenen voor jouw loopbaan
 • 11 reacties
 • 31 vind ik leuks
Geplaatst door Susannah op 26 oktober 2020
Iedere dag werk je hard en zet jij je in voor patiënten en cliënten. Maar jij verdient het om ook eens bij jézelf stil te staan. Daarom biedt PGGM&CO je het online zelfonderzoek van Freddify. Het helpt je na te denken over belangrijke vragen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan: Voel jij je nog goed in je werk? Daagt de inhoud je uit? Of ben je toe aan een nieuwe omgeving?


Start de zelftest

Met het zelfonderzoek van Freddify ga je zelf aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Beantwoord online vragen over je loopbaan en leer meer over jouw unieke persoonlijkheid. Met een persoonlijk rapport krijg je inzicht in je competenties, drijfveren en vitaliteit. 

Over Freddify

Freddify is een online methode waarmee je jezelf leert kennen en daardoor beter loopbaankeuzes maakt. De methode is gebaseerd op jarenlange ervaring met loopbaancoaching en inzichten uit pedagogie, filosofie en psychologie. Het is bedoeld voor iedereen die zichzelf en zijn ambities beter wil leren kennen, een belangrijke keuze moet maken of het idee heeft dat 'dit het niet is. 

Freddify houdt zich aan de geldende wetgeving, waaronder de AVG. Freddify anonimiseert de data die ze binnenkrijgen onmiddellijk door naam en toenaam te verwijderen wanneer zij starten met de analyse. De gegevens staan opgeslagen in veilige databases van Freddify. Voor meer informatie over hoe Freddify omgaat met je gegevens kun je hier het privacy beleid nalezen. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • ta
  is deze loopbaan coach alleen voor werken in de zorg ? ik zoek zoiets maar dan niet voor werken in de zorg. alvast bedankt
 • Janny
  Duidelijk
 • Sjannet van geel
  Dit was een mooie en leerzame test.ook heel goed voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde.
  • LotteK
   Wat fijn om te horen Sjannet, dank voor je berichtje. Groetjes, Lotte (Redactie PGGM&CO)
 • Minke
  Zou heel goed voor mij zijn na dit jaar veel online -lessen gehad en door thuis alleen certificaat kunnen behalen, terwijl ik veel meer nog kan behalen💪
  • LotteK
   Wij geloven in je Minke, zet hem op! Groetjes, Lotte (Redactie PGGM&CO)
  • LotteK
   Wij geloven in je Minke, zet hem op! Groetjes, Lotte (Redactie PGGM&CO)
 • nicolas
  Ik ben sinds 2017 met pensioen en heb gebruik gemaakt van de vervroegde uittreding. Mogelijk houden jullie dit niet bij... Dit onderzoek is voor mij niet relevant.. en verder geloof ik niet zo dat het uiteindelijk relevant is voor de deelnemer. Ik geloof niet in dit soort 'margriet en libelle up-grade' De onderzoeker heeft op een makkelijk manier basisgegevens verzameld. Wat wel mag.. Stuur mij niet meer deze vorm van hulpzaken..
  • LotteK
   Beste Nicolas, bedankt voor je reactie. Vervelend dat je deze mail hebt ontvangen als het thema niet aansluit op je interesses. Als lid van PGGM&CO kun je in jouw profiel aangeven dat je met pensioen bent. Dan ontvang je in de toekomst geen informatie meer over loopbaanontwikkeling: https://www.pggmenco.nl/profiel/accountgegevens/ Groetjes, Lotte (Redactie PGGM&CO)
 • Evelien
  Stellingen bevatten veel enkele en dubbele ontkenningen. Dat geeft veel kans op verkeerd invullen. Ik ben halverwege gestopt.
  • Hannie
   Of je bent al jaren met pensioen, wat één geldverspilling