1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Loopbaan
  4. Zorginspirator: ontdek jouw loopbaanmogelijkheden

Zorginspirator: ontdek jouw loopbaanmogelijkheden

3 3 minuten lezen
Overzicht
Man kijkt schuin omhoog om inspiratie op te doen
  • 0 reacties
  • 1 vind ik leuks
Geplaatst door Susannah op 31 maart 2021
Heb je een leuke baan maar knaagt het toch een beetje? Wil je weten wat er voor banen en kansen allemaal zijn in zorg en welzijn? Ontdek met de zorginspirator welke opleidingen of cursussen je weer nieuwe energie geven. En zie welke andere functies in de zorg passen bij jouw profiel.

Ontdek jouw mogelijkheden

Op Zorginspirator vind je heel veel zorgfuncties. Deze worden hier allemaal uitgelegd. Je leert wat de functies inhouden. En welke kennis en vaardigheden worden gevraagd. Daarnaast vind je op Zorginspirator veel opleidingen, waarmee je jouw loopbaan kunt uitstippelen.

Uniek aan Zorginspirator is dat je een kijkje kunt nemen in de toekomst: van elke functie is ook een toekomstfunctie gemaakt. Hoe gaat jouw functie in de toekomst veranderen? Hoe kun je je daar op voorbereiden? Ontdek het nu. 

Start met de zorginspirator 

De Zorginspirator in 1 minuut

Zorginspirator is een onafhankelijk platform, mogelijk gemaakt door vijf arbeidsmarktfondsen in de zorg (A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG en StAZ) en door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Deze partijen vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij je loopbaan in de zorg.

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.