1. Home
  2. Zonnetje voor de Zorg
  3. Het Zonnetje van Drenthe: Hilde de Groot

Het Zonnetje van Drenthe: Hilde de Groot

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 0 reacties
  • 20 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 12 mei 2023
Hilde de Groot is op de Dag van de Zorg uitgeroepen hét Zonnetje van Drenthe. En is daarmee 1 van de 12 winnaars van het Zonnetje voor de Zorg. Bij PsyQ in Emmen werkt ze volgens collega's met veel enthousiasme en geduld. Lees hieronder waarom ze haar nomineerden als Zonnetje voor de Zorg. En wat ze zélf van deze eretitel vindt.

Ik kijk tegen haar op

Een heleboel collega's nomineerden Hilde als Zonnetje voor de Zorg. Allemaal waren ze het eens: deze enthousiaste collega verdient het als geen ander. Een greep uit de nominaties: 

‘’Het secretariaat is de spil van onze afdeling, het is een geoliede machine die alles draaiende houdt. Om uiteenlopende redenen is onlangs het gehele secretariaat uitgevallen, op Hilde na. Zij heeft bergen met werk verzet en het gehele secretariaat langere tijd in haar eentje gedragen. Het was bewonderenswaardig om te zien vooral ook omdat zij altijd haar opgewekte, enthousiaste en vriendelijke zelf bleef, zowel voor de collega's als onze cliënten. Daarmee bleef zij ons zonnetje, ook in moeilijke en drukke tijden.''

Reactie Hilde: Ik voel me vereerd!

Hilde was blij verrast toen ze het nieuws hoorde: ''Heel erg leuk en voel me vereerd! Heel lief van mijn collega Monique om mij te nomineren en dat mijn collega's op mij gestemd hebben.''

Namens PGGM&CO: Hilde, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Winnaars Zonnetje voor de Zorg

Lees de verhalen van alle winnaars van Zonnetje voor de Zorg 

Lees de verhalen

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.