1. Home
  2. Zonnetje voor de Zorg

Dag van de Zorg: winactie Zonnetje voor de Zorg

De Zonnetjes voor de Zorg zijn bekend. Uit maar liefst 2684 nominaties zijn 12 winnaars gekozen. En daarmee is elke provincie vandaag een zonnetje rijker. Ze zijn om allerlei redenen genomineerd. Eén ding hebben ze gemeen: ze worden massaal gewaardeerd om hun enorme inzet en bijdrage met hun waardevolle werk in zorg en welzijn. Bekijk hieronder waarom juist zíj werden genomineerd. En wat zij er zelf van vinden om vandaag het Zonnetje van de Zorg te zijn.

De winnaars

Utrecht – Karen van Eerden

Noord-Holland – Paul Blumer

Zuid-Holland – Dianne Schurgers

Zeeland – Els Monterroso

Noord-Brabant – Jean-Pierre van den Kieboom

Limburg – Carla Verstappen

Groningen – Jildau de Haan

Friesland – Gep Steensma

Drenthe – Hilde de Groot

Overijssel – Denise Hofsink

Gelderland – Anita Kappert

Flevoland – Esmee Fakkeldij

Natuurlijk willen wij op deze Dag van de Zorg iederéén die in zorg en welzijn werkt in de schijnwerpers zetten. Daarom, namens PGGM&CO: onwijs bedankt voor het waardevolle werk dat jij doet. Voor je patiënten en cliënten. Voor je collega’s. 

Teamuitje gewonnen door...

Vanmiddag verrasten we team Rhoon van Aafje op hun locatie in Rhoon. Hier werden de afgelopen weken de meeste zonnetjes uitgedeeld. En daarmee heeft dit team een teamuitje van € 500 gewonnen. 

Waarom deze winactie? 

12 mei is het de Dag van de Zorg (voorheen de Dag van de Verpleging). We organiseren deze waarderingsactie dan ook voor alle medewerkers in zorg en welzijn. Want zij ‘shinen’ iedere dag én nacht voor hun patiënten en cliënten. Nu zetten we hén in het zonnetje. Met warme woorden, kans op de eretitel ‘Zonnetje voor de zorg’ én leuke prijzen. Die hen en hun collega’s de waardering, energie én plezier geven om zich in te blijven zetten met hun waardevolle werk.