1. Home
  2. Zonnetje voor de Zorg
  3. Het Zonnetje van Friesland: Gep Steensma

Het Zonnetje van Friesland: Gep Steensma

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 0 reacties
  • 36 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 12 mei 2023
Gep Steensma is op de Dag van de Zorg uitgeroepen hét Zonnetje van Friesland. En is daarmee 1 van de 12 winnaars van het Zonnetje voor de Zorg. Ze is door maar liefst 12 collega's genomineerd om haar enorme inzet en grote hart voor patiënten én collega's. Lees hieronder waarom collega's haar nomineerden. En wat Gep er zélf van vindt om vandaag het Zonnetje voor de Zorg te zijn.

Je hoort Gep nooit klagen 

Collega Maaike nomineerde Gep als zonnetje om de volgende reden:

''Gep werkt al jaren in ons ziekenhuis en gaat in juli (dan bijna 66 jaar) met haar welverdiend pensioen. Gep heeft tot aan haar pensioen met veel bedrevenheid gewerkt op onze afdeling. Gep hoor je nooit klagen en is nog steeds hartstikke flexibel met ruilen of extra werken bij ziekte. Ze werkt dan ook nog steeds alle diensten, hartstikke knap. Gep houdt er niet van om in de belangstelling te staan, zegt dat ze gewoon haar werk doet, maar ze verdient het echt om eens flink in het zonnetje te worden gezet. Ik ben trots op haar!'' 

Ook andere collega's gaven aan enorm blij te zijn met Gep als collega, maar gunnen haar ook zeker haar welverdiende pensioentijd. 

Reactie Gep: Bedoelen ze echt mij?

Gep kon haar eretitel in eerste instantie bijna niet geloven: ''Mijn eerste reactie was van verbazing. Bedoelen ze echt mij? Toen de mail binnenkwam was ik aan het werk. Verschillende collega's reageerden heel enthousiast dat het echt waar is. Ik ben blij dat ik zo gewaardeerd word in mijn werk. Het werken op deze afdeling met een groep bijzondere mensen is een voorrecht.''

 

Namens PGGM&CO: Gep, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Winnaars Zonnetje voor de Zorg

Lees de verhalen van alle winnaars van Zonnetje voor de Zorg

Lees de verhalen

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.