1. Home
 2. Geldzaken
 3. Besparen

Besparen

Een appeltje voor de dorst. Een buffer met extra geld voor onverwachte situaties of een spaarpot voor die ene droomreis. Grip op je geldzaken geeft rust. En voorkomt stress. Wij helpen je met tips, hulpmiddelen én handige producten die jou helpen om grip te krijgen op jouw geld.

Rituals Giftset met gratis luxe badhanddoek

Ledenvoordeel
Een cadeau om van te genieten! Verwen jezelf of een dierbare met een van deze heerlijke Giftsets; Rituals Hammam Purifying of Rituals Sakura Renewing. Nu met gratis luxe badhanddoek ter waarde van €9,50.
Lees meer

Doe inspiratie op bij De Tuinen van Appeltern

Ledenvoordeel
Het is weer tijd om in de tuin te werken! Kom nu met leuke korting naar De Tuinen van Appeltern om inspiratie op te doen voor tuinieren, tuinaanleg en trends. Het park heeft meer dan 200 voorbeeldtuinen en een plantenmarkt met de mooiste bloemen en planten.
Lees meer

Kijk je ogen uit in Madurodam

Ledenvoordeel
Kom je ook naar familiepark Madurodam als het straks weer veilig kan? Een beleving voor jong en oud! Speciaal voor jou als lid van PGGM&CO krijg je €7,50 korting op een entreeticket en betaal je slechts €13,00. 
Lees meer

5 x slim besparen op je boodschappen

boodschappen besparen
Van eten tot wc-papier en van koffie tot tandpasta: onze dagelijkse boodschappen vormen een groot deel van onze uitgaven. En die kosten lopen soms flink op. Zeker als je graag voor een gezonde leefstijl kiest, met goede en verse producten. Toch is het met een beetje voorbereiding nog steeds mogelijk om goedkoop én verantwoord boodschappen te doen. We zetten 5 slimme tips voor je op een rij.
 • 0
 • 3
Lees meer

Vermaak je urenlang met deze magische Disney Puzzels

Ledenvoordeel
Deze prachtige Disney puzzels komen tot leven door het penseel van Thomas Kinkade, de ‘painter of light’. Bestel nu jouw favoriete Disney puzzel met maar liefst 35% korting!
Lees meer

Help, zijn je partner en jij financiële tegenpolen? Zó ga je ermee om

financiële tegenpolen
Tegenpolen trekken elkaar aan in relaties. Maar wat als je partner en jij financiële tegenpolen zijn? Hij spaart graag, jij vindt dat geld moet rollen. Zij heeft een korte-termijn visie op geld, terwijl jij juist graag vooruit. Een paar voorbeelden van hoe jij en je partner op financieel vlak van elkaar kunnen verschillen. Lees onze tips om hiermee om te gaan.
 • 0
 • 0
Lees meer

3 budgetvriendelijke vakanties in eigen land

We kunnen er niet omheen; corona bederft onze vakantieplannen. Pandemie of niet, vakanties zijn altijd een enorme kostenpost. Het is daarom zo gek nog niet om creatief om te gaan met je vakantiedagen. We zetten 3 budgetvriendelijke vakanties voor je op een rij:
 • 0
 • 2
Lees meer

Grip op geld - Besparen

Sparen voor je droomhuis, een extra auto, een zonvakantie? Of wil je gewoon elke maand wat extra overhouden? In deze video hebben we het over (be)sparen. Geld overhouden dus.
 • 0
 • 0
Lees meer

Grip op geld - Leukste tips

Wil jij grip op je geld? En je misschien wel wat meer op je gemak voelen over het onderwerp? In deze video deel ik hoe je dat doet. En geef ik je nog een paar leuke tips voor websites over geld.
 • 0
 • 0
Lees meer

Grip op geld - Overzicht

Wil jij weten hoe je grip krijgt op jouw geld? Blijf dan even kijken. Want we gaan het hebben over hoe jij rust en vertrouwen krijgt in jouw geldzaken.
 • 0
 • 0
Lees meer