1. Home
 2. Geldzaken
 3. Geld besparen
 4. Hulp bij het betalen van je energierekening: 3 tips

Hulp bij het betalen van je energierekening: 3 tips

4 4 minuten lezen
Overzicht
 • 3 reacties
 • 38 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 22 augustus 2022
Vind jij het een uitdaging om je energierekening te betalen? We zetten op een rij waar jij terecht kunt voor hulp bij het betalen van je energierekening. Want je hoeft dit niet in je eentje op te lossen.

Neem contact op met je energieleverancier voor een betalingsregeling

Heb je moeite om de energiekosten te betalen? Je kunt contact opnemen met je energieleverancier voor hulp bij je energierekening. Overleg of je een betalingsregeling kunt krijgen. Je energieleverancier weet dat de prijzen zijn gestegen en begrijpt dat het lastig kan zijn om je rekening nog te betalen. Daar zul jij zeker niet de enige in zijn. Samen kunnen jullie een passende oplossing bespreken.

Schakel hulp in van een gratis energiecoach bij jou in de buurt

Ben je bang dat je je energierekening echt niet meer kunt betalen? Schakel dan via Geldfit een gratis energiecoach in bij jóu in de buurt voor hulp bij het betalen van je energierekening. De energiecoach is helemaal onafhankelijk en werkt samen met energieleveranciers. Hij of zij heeft veel kennis van hoe jij meer kunt besparen op je energie en denkt graag met je mee. Je krijgt praktische tips en een onafhankelijk advies welke stappen jij in jouw situatie het beste kunt zetten om de energierekening weer te kunnen betalen. Ontdek direct welke hulp er mogelijk is in jouw gemeente. 

Bel voor anoniem en persoonlijk advies met Geldfit voor hulp bij je energierekening 

Vind je het fijner om anoniem iemand te spreken voor hulp bij jouw energierekening? Bel dan gratis voor persoonlijk advies met Geldfit. Dat is helemaal anoniem. Zij luisteren naar jouw verhaal en de zorgen die je hebt, zoals hoe je je energierekening kunt betalen. En ze geven je tips en advies om je verder te helpen. Geldfit kun je bereiken op dit nummer: 0800 - 8115

Je kunt ook met Geldfit chatten of naar ze mailen. Die informatie vind je op hun website.

Bronnen: Geldfit, Milieu centraal.

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Sperber
  Veel van de door U gegeven energie tips zijn natuurlijk alom bekend en behoeft daarom geen herhaling door PGGM of een andere instantie. Door gewoon je gezonde verstand te gebruiken spaar je heel veel op je energierekening.
 • maria
  Ik woon in een flat 11hoog en heb geen invloed op mijn verwarmingsketel\warmwatervoorziening, dat is centraal geregeld.Ook is er geen thermostaat in huis , aangesloten bij de cv.heb alleen cv aan in de woonkamer en ook niet de heledag omdat ik veel zon heb en het wordt dan van zelf warm.Kosten cv zijn bij de huur berekend 95.00euro en voor Enecob etaalik ook nog 90.00euro voor gas om te koken en douchen. Voor een alleenstande best veel , wat er nog veranderd weet ik nog niet nog niets gehoord van de huisbaas en Eneco.
  • Sperber
   Maria moet met haar huisbaas in debat en verzoeken diverse bezuinigingen toe te passen of aan te passen.